ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Nou Comitè Executiu a l'ACGiL

estrenen un nou bienni...

05/11/2009 -

El passat 24 d’octubre, l’ACGiL (Associació Cristiana de Gais i Lesbianes) va renovar els càrrecs de la seva junta directiva. Des de llavors, els següents membres, assumeixen les funcions de l’Entitat en:


    President: Àngel Llorent i Parés   -  presidencia@acgil.org


      Secretari: Xavier Moral i Ajado  -  secretaria@acgil.org


      Tresorer: Octavio Sana   -  tresoreria@acgil.org


En la seva presa de funcions, l’Àngel va agrair la feina duta a terme per membres de l’anterior equip coordinador. Va fixar com a principals reptes de futur del nou equip i l’Entitat en:


q  Treballar amb èmfasi en les següents àrees: Pastoral, Serveis, Formació, Gestió Econòmica i Tresoreria i Programació.


q  Fer èmfasi en la pastoral de les persones nouvingudes i del grup. Formació dels socis i sòcies tot incentivant el voluntariat.


q  Promoure la entitat a fora, tot en col·laboració especialment amb organitzacions afins, Institucions i Administracions. Donar a conèixer els Serveis que podem oferir.


q  Treballar per a un Ecumenisme Cristià, basat en l’amor i el respecte afectiu-sexual.


q  Treballar amb curositat la Gestió Econòmica i cercar fons privats com a subvencions en les activitats.


q  Implicar-se en l’elaboració de campanyes de sensibilització i de reivindicació, tot subratllant la singularitat i la raó de ser de la nostra associació, a la cruïlla de qüestions d’orientació sexual i de religió.


q  Seguir fomentant la relació amb el Col·lectiu LGTB i les reivindicacions comunes.


 


El Comitè està a la vostra disposició per allò que necessiteu, als correus electrònics esmentats o bé, a l’adreça general: info@acgil.org o al mòbil 696.758.235


pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart