ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

NOTA DE PREMSA SOBRE L’ELECCIÓ DEL PAPA BENET XVI

NOTA DE PREMSA SOBRE L’ELECCIÓ DEL PAPA BENET XVI

21/04/2005 - Davant l’elecció del nou papa Benet XVI l’Associació Cristiana de Gais i Lesbianes (ACGIL) manifesta que esperava que la càtedra de Pere fos ocupada per un Pontífex més progressista o més obert a les sensibilitats dins i fora de l’Església.
Com a prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe el Sant Pare actual va deixar clara la seva postura poc humana envers la sexualitat en general i l’homosexualitat en particular.
Tot i això, com altres col·lectius dins de l’Església, donem un marge de confiança al nou Pontífex i esperem que aglutini les diferents realitats que conviuen i conformen l’Església. Com a associació cristiana la nostra tasca és apropar l’Evangeli a tots aquells que s’han vist exclosos per la jerarquia eclesial a causa de la seva condició homosexual.

Gabinet de mitjans de comunicació
ACGIL
Barcelona 20 d’abril / 05


pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart