ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

“14è Memorial Internacional de la Sida”

Caminant cap a un món sense sida.
Posat el llaç!

25/05/2007 - Els propers dies 26 i 27 de maig, l'entitat Projecte dels Noms organitza el “14è Memorial Internacional de la Sida” amb el lema “Caminant cap a un món sense sida”. La inauguració serà dissabte dia 26 a les 12 del migdia, com ja és tradicional, a l'avinguda de la Catedral de Barcelona i la cerimònia de cloenda tindrà lloc diumenge dia 27 a les 11 del matí al Memorial Permanent de la Sida de Barcelona (Jardí d'Aclimatació-Parc de Montjuïc).

Aquest memorial se celebra de forma simultània a prop de 4.500 ciutats de 93 països d'arreu del món i vol ser un recordatori de les persones estimades (noms, no estadístiques), que s'han perdut a causa de la sida i, també, un estímul per què la població de tot el Món s'animi a discutir, reflexionar i actuar activament en relació amb aquest greu problema. Per a més informació: pdn@hispanosida.com.

El Memorial es celebra entre dissabte i diumenge a l'avinguda de la Catedral. A més de les casetes on les diferents entitats exposaran els seus projectes, es faran actuacions musicals i hi haurà moments de record per a les víctimes de la sida. A més, s'exposaran tapissos commemoratius de les anteriors edicions. A més de recordar els desapareguts, el Memorial també busca donar suport als qui pateixen actualment la malaltia i difondre la seva problemàtica.

Es va celebrar per primera vegada l'any 1983, quan la malaltia era encara molt poc coneguda.

Projecte dels NOMS
C/ Comte Borrell, 164-166 08015 Barcelona
Tel: 93 318 20 56 Fax: 93 317 82 06
http://www.hispanosida.com info@hispanosida.com


pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart