ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Fòrum de grups cristians europeus de gais i lesbianes

Aquest 19 de maig passat, a Estrasburg (França), Enric Vilà, portaveu de l’Associació Cristiana de Gais i Lesbianes (ACGIL) de la Coordinadora Gai-Lesbiana va ésser escollit co-president del Fòrum de grups cristians europeus de gais i lesbianes que v
en Déu esperem!

19/06/2007 - Per primera vegada un representant del sud d’Europa i d’un país de tradició catòlica representa l’única entitat d’abast europeu de lesbianes, gais bisexuals i transsexuals cristians.

El Fòrum és una xarxa de 35 entitats a 16 països d’Europa que treballa des del 1982 per la igualtat i contra l’homofòbia i discriminació de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals al si de les diferents esglésies cristianes europees i les seves societats. El fòrum enguany ha celebrat el seu 25è aniversari sota el lema Afrontar l’homofòbia a les nostres esglésies. Prop del centenar de participants van manifestar-se el Dia Internacional Contra l’Homofòbia (17 de maig) pels carrers d’Estrasburg per la igualtat de drets de tot col·lectiu LGBT.

-font del text CGL-

Descarregar arxiu:
Vincles relacionats

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart