ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Dia de l'Orgull LGTB'07 i l'Ajuntament de BCN.

L'Ajuntament de Barcelona, ofereix una recepció al Museu Picasso, en motiu del dia de l'Orgull GLTB.

Barcelona, 4 de juliol de 2007

En els parlaments...

13/07/2007 -

El nou Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Jordi Hereu i el regidor Il·lm. Sr. Joaquim Mestre, així com Il·lm. regidors/es de CiU, ERC, ICV varen donar una recepció amb motiu de la commemoració del 28 de juny dia de l'Orgull LGTB.


Després d'uns breus parlaments, en els que va destacar la llibertat i la normalitat en la que el Col·lectiu viu a la ciutat i arreu de l'Estat espanyol aquest darrer any per part de l'alcalde, el regidor va mostrar el seu interès i motivació de mantenir un canal obert i participatiu, remarcant el fet del Consell Municipal GLTB de Barcelona, pioner a Europa.


Després dels parlaments, es va tenir un temps de compartir amb els assistents/es comentant el tema de la manca de professionalitat del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya de la guia "cultura gai, lèsbica i transsexual - bibliografia selectiva" la qual obviava fets ccom l'existència de certs grups, associacions i publicacions LGTB del nostre país com: la revista GAYBARCELONA, revista NOIS, el portal GAYBARCELONA.NET amb set anys online o la GUIA TURISTICA OFICIAL PER GAIS I LESBIANES DE BARCELONA.


L'ACGIL, fou present en la persona de la seva presidenta i quatre membres més. Podent compartir entre amics l'event.


Admin.

Descarregar arxiu: la guia

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart