ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Executats a l'Iran per adulteri i segrest i homosexualitat

Les autoritats iranianes van executar ahir a Teheran una dotzena de persones condemnades a mort per delictes d'adulteri, segrest i homosexualitat.
Irán... on volen arribar?
dos joves gais de 16 i 18 anys...

23/07/2007 -

El seu únic crim, fou la seva orientació sexual. Després de més d'un any a la presó , foren sentenciats a 226 fuetejades i a morir a la forca publicament. Els dos joves tenien 16 i 18 anys d'edat.


Font: www.vocespara.org en castellà


El fiscal general de la capital iraniana va informar que la setmana passada van morir a la forca 16 persones i que la fiscalia ha demanat que s'apliqui la pena capital a 17 acusats més que estan a l'espera de conèixer la sentència pels mateixos delictes.


D'altra banda, a Maixhad, la ciutat més santa de l'Iran, s'han detingut 125 persones acusades d'homosexualitat i adulteri. L'Iran castiga les pràctiques homosexuals amb penes de presó o de mort, però aprova les operacions de canvi de sexe si s'aporten proves mèdiques de desordre en la identitat sexual.


Les detencions i les execucions s'emmarquen en la nova campanya de repressió del règim, que les darreres setmanes ha reforçat la presència policial als carrers per fer respectar la legislació islàmica referida a la forma de vestir i comportar-se en públic.


Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 11. Dilluns, 23 de juliol del 2007


 

Vincles relacionats

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart