ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Cooperants humanitàris en situació crítica...

22 treballadors humanitàris evangèlics sudcoreoans, dones en la seva majoria, han estat segrestats per les forces Talibanes a l'Afganistan, els quals ja han assessinat a dos integrants.
equilibri, el taijitu.

31/07/2007 -

Aquest incident, podria portar a que les organitzacions humanitàries a la zona evaqüesin els seus cooperants en les que fan tasques primordials per a la subsistència d el apoblació. La situació és força delicada, però no podem perdre pas l'esperança...


El talibà, es regeix per un codi molt estricte anomenat el Passtunwali - El tarannà dels Pashtuns-. Aquest Codi esmenta l'hospitalitat per a tots, especialment les visites i els estrangers. Els segrestos violen aquesta norma contra l'hospitalitat del poble Afganès.


El poble afganès és el més perjudicat amb aquestes accions. Des d'aqui volem alçar les nostres pregàries i demanar a Déu que els hi dongui coratge, saviessa i pau en els cors en les germans segrestats i a les seves famílies i que faci que les parts en conflicte deixin d'usar innocents en els seus plans d'atac.


Les autoritats afganeses van recuperar aquest diumenge el cadàver d'un dels dos cooperants humanitaris a la província de Wardak, al sud del país, on els dos alemanys i cinc companys afganesos més van ser segrestats dimecres passat.

Vincles relacionats

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart