ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Dia Internacional de Lluita Contra la Sida

1r de desembre, Dia Internacional Contra la Sida!
Activitats Sala Bikini
Posa-te\%7l

24/11/2007 -

Bona tarda!


Em poso en contacte amb vosaltres per animar-vos a participar a les activitats que hem preparat des de la Fundació Lluita contra la Sida (www.flsida.org) per celebrar el Dia Mundial de la lluita contra la sida:


- CONCERT BENÈFIC "DONEM LA CARA PER LA SIDA": el dissabte 1 de desembre a la Sala Bikini, amb les actuacions de Roger Mas, Revólver, La Unión i Manel Fuentes. Teniu les entrades a la venda al Tel-entrada de Caixa Catalunya, no us ho perdeu perquè pot estar molt i molt bé. Tot el que es guanyi es destinarà als projectes d'investigació de la Fundació.


- CAMPANYA de sensibilització DONEM LA CARA PER LA SIDA: la Fundació tindrà un stand als jardins del Palau Robert (Pg. de Gràcia cantonada Diagonal) on tot aquell qui vulgui es podrà fer una foto de suport a la lluita contra la sida i penjar-la "in situ" en un mural on s'aniran posant totes les fotos. És un gest simbòlic al que se'ns uniran moltes cares conegudes, esperem que us hi volgueu apuntar!


Divendres 30 de novembre - de 16:30 a 19:00


Dissabte 1 de desembre - de 10:30 a 19:00


Diumenge 2 de desembre - de 10:30 a 14:00


Moltes gràcies!!!


Gemma Guillén


Responsable de comunicació FLS


T. 638 087 430


gguillen@flsida.org


www.flsida.org


____________________________________________________________________________________________________


Buenas tardes!


Contacto con vosotros para animaros a participar en las actividades que hemos preparado desde la Fundació Lluita contra la Sida (www.flsida.org) para celebrar el Día Mundial de la lucha contra el sida:


- CONCIERTO BENÉFICO "DEMOS LA CARA POR EL SIDA": el sábado 1 de diciembre en la Sala Bikini, con las actuaciones de Roger Mas, Revólver, La Unión y Manel Fuentes. Tenéis las entradas a la venta en el Tel-entrada de Caixa Catalunya, no os lo perdáis porque puede estar muy pero que muy bien. Todo lo que se gane se destinará a los proyectos de investigación de la Fundació.


- CAMPAÑA de sensibilización DEMOS LA CARA POR EL SIDA: la Fundación tendrá un stand en los jardines del Palau Robert (Paseo de Gracia esquina Diagonal) donde aquellos que quieran podrán hacerse una foto de apoyo a la lucha contra el sida y colgarla "in situ" en un mural donde se irán pegando todas las fotos. Es un gesto simbólico al que se nos unirán un montón de caras conocidas, esperamos que queráis apuntaros!


Viernes 30 de noviembre - de 16:30 a 19:00


Sábado 1 de diciembre - de 10:30 a 19:00


Domingo 2 de diciembre - de 10:30 a 14:00Muchas gracias!!!


Gemma Guillén


Responsable de comunicació FLS


T. 638 087 430


gguillen@flsida.org


www.flsida.org


pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart