ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Contrast, per en Jordi Petit

Contrast
Jordi Petit

24/11/2007 -

Respectar no es compadir. S’inculca que gais i lesbianes son de segona categoria. La sexologia moderna estableix la natural diversitat sexual humana. Perpetuen la por al entorn i les depressions dels adolescents homosexuals i transsexuals que també assisteixen a aquests col•legis. Legitimen el « bulling » homofòbic als instituts  contra gais o lesbianes i contra els adolescents heterosexuals que no s’adapten al masclisme, per exemple el noi que prefereix la música clàssica al futbol o la noia que vol fer esport i no seguir la moda. Els estudis sobre les depressions i pensaments de suïcidi entre joves homosexuals a Europa detecten un 25% d’afectats. Un de cada quatre voldria morir-se. No volia cloure aquesta columna sense retre el meu reconeixement al entranyable i desaparegut exdiputat del PSUC Gregorio López Raimundo. Ell l’1 d’octubre de 1981 va defensar, junt amb socialistes i liberals, la moció que aprovà el Consell d’Europa, tot establint el dret d’autodeterminació sexual de la persona.Jordi Petit, autor de “25 años más” (Icaria Editorial, Barcelona 2003) i de “Vidas del arco iris” (Editorial De Bolsillo, Barcelona 2004).

------------------------------------------------------------------

Os adjuntamos el texto del artículo de Jordi Petit publicado en 20Minutos ayer 20 de noviembre

Contraste

Jordi Petit


Compasión y suicidio

20.11.2007

Las escuelas católicas han editado una guía para adaptar la Educación para la Ciudadanía a su ideario. Explicarán que los homosexuales han de ser tratados con “respeto” y “compasión”.

Respetar no es compadecer. Se inculca que gays y lesbianas son de segunda categoría. La sexología moderna establece la natural diversidad sexual humana. Perpetúan el miedo a su entorno y las depresiones de los adolescentes homosexuales y transexuales que también asisten a estos colegios. Legitiman el “bulling” homofóbico en los institutos contra gays y lesbianas y contra los adolescentes heterosexuales que no se adaptan al machismo, por ejemplo, el muchacho que prefiere la música clásica al fútbol o la chica que quiere hacer deporte y no seguir la moda. Los estudios sobre las depresiones y pensamientos de suicidio entre jóvenes homosexuales en Europa detectan un 25% de afectados. Uno de cada cuatro quisiera morirse. No quisiera terminar esta columna sin rendir mi reconocimiento al entrañable y desaparecido exdiputado del PSUC, Gregorio López Raimundo. El, el 1 de octubre de 1981 defendió, junto con socialistas y liberales, la moción que aprobó el Consejo de Europa, estableciendo el derecho a la autodeterminación sexual de la persona.Jordi Petit, autor de “25 años más” (Icaria Editorial, Barcelona 2003) y de “Vidas del arco iris” (Editorial De Bolsillo, Barcelona 2004).

Violant d'Hongria, 156, baixos · 08014 Barcelona · Tel. 93 298 00 29 · Fax 93 298 06 18 · www.cogailes.org


Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart