ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Programació especial al canal 33 sobre VIH/SIDA

SALA 33: “POSITIUS”

Seguim endavant!
Seguim endavant!

29/11/2007 -

Dissabte,  1 de desembre, a les 22.15

SALA 33: “POSITIUS”

Dissabte, 1 de desembre, l’espai “Sala 33” estrena la tv movie “Positius”, una coproducció de Televisió de Catalunya i Ovideo amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de l'Institut Català de les Indústries Culturals, que aborda el tema de la sida. La direcció és de Judit Colell.

 

Dissabte,  1 de desembre, a les 23.55

Millennium: “SIDA, UN DIA COM AVUI”

Després de l’emissió de “Positius”, el programa “Millennium”, presentat i dirigit per Ramon Colom,  repassarà, analitzarà i explicarà quina és la situació actual de la malaltia.

 

Per fer-ho, entrevista Bonaventura Clotet, Cap de la unitat de HIV/sida de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. A la taula de debat hi participen Judith Cobeña, Presidenta de la associació ciudadana anti-sida catalana; Rafael Ruiz, de Nostrum psicólogos; Marcel Munné, coordinador de projectes de la coordinadora gai lesbiana; i Joaquim Roqueta, vicepresident de gais positius.


pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart