ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Una altre Església JA! és possible...

 

05/03/2008 -

Hola a tothom:

Us volem fer arribar les nostres sensacions en ser presents divendres proppassat, dia 29 de febrer, a l’església del Jesuïtes de Casp.

Com ja esteu informats, ens reuníem per donar suport a les diferents entitats que s’hi adherien al manifest.

L’acte va ser molt emotiu. La introducció va ser feta pel teòleg Xavier Alegre, jesuïta conegut per molts de nosaltres.

Cada representant de les diferents entitats, 10 en total, va expressar la seva experiència com a creient i com a membre actiu, en un grup, dins l’Església.

La participació de l’Àngel, com a representant i President d’ACGIL, ens va commoure. Va ser l’únic que no tenia escrita la seva intervenció i per suposat que ens va omplir de goig. Els companys que érem allà, ens vam reconèixer en la crida que es feia per part de tots els grups, als pastors, a pasturar el ramat d’una altra manera per tal de ser testimonis del Regne, ja aquí.

La cloenda va ser feta pel Pare Rambla, jesuïta, formador dels nous jesuïtes i també molt conegut i reconegut, com a persona oberta a les diferents corrents dins l’Església, la qual cosa vol dir, oberta a l’Esperit.

El temple estava ple de gent que com nosaltres volíem escoltar la veu de la resta de grups i fer sentir la nostra.

Confiem en que aquest acte sigui un granet més de sorra que ajuda a construir l’Església des d’abaix, des dels marges, que és on ens trobem tots els que ens varem aplegar divendres.


Encarnita i Paulina

ACGIL

Descarregar arxiu: Arxiu del Manifest

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart