ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

Jornada de reflexió, pregària, meditació i silenci

Per cerc
Dones en l\%7Església

05/03/2008 -

En base a les següents circumstàncies. 

 

PRIMERA.- L’ambient enrarit i malsà que d’uns anys ençà es viu en les esferes polítiques i públiques.

 

SEGONA.- Que vivint en un espai geogràfic de grans riqueses culturals i humanes, ens veiem en moltes ocasions sotmeses a odis, enveges, injúries i desqualificacions que només perjudiquen la bona convivència, l’harmonia i la complementarietat de les Comunitats de l’Estat Espanyol.

 

TERCERA.- Que sentim una gran decepció i tristesa en veure una important part de l’Estat afectada per lluites i repressions que podrien arribar a solucionar-se des de la comunicació serena.

 

QUARTA.- Ens dol profundament, malgrat els esforços que s’hagin pogut fer durant els darrers anys, que no estem més avançats pel que fa a medi ambient, amb l’agreujament que això suposa de cara al futur.

 

CINQUENA.- Constatem, ens entristim i confessem que totes les persones que formem l’Església no fem tot el que cal per resoldre els problemes esmentats. 

Descarregar arxiu: Convocatòria Jornada

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart