ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

"... són pecadors... Els homosexuals poden ser 'curats' mitjançant tractament psiquiàtric...".

Comentaris homòfobs de la Parlamentaria Unionista Sra. Iris Robinson.
on hi ha amor...No hi ha malaltia possible.
Nord-Irlanda

31/07/2008 -

En veu de la Presidenta del Comitè  per la Salut del Parlament Irlandès i Primera Dama d'Irlanda del Nord, la Sra. Iris Robinson on sense pal·liatius esgrimia ultratjant el següent: "... son pecadors... Els homosexuals poden ser 'curats' mitjançant tractament psiquiàtric..." aquest comentari venia d'un altre on deia que l'homosexualitat era una "abominació". Aquestes declaracions varen ser fetes arrel d'un atac homòfob feia poc a Newtownabbey a un noi de 27 anys on sortí molt mal ferit i a la pregunta de la BBC radio de l'Ulster.

Durant l'entrevista de ràdio, Robinson, digué: "...jo conec un molt amable psiquiatre, de rerefons cristià, el qual treballa amb mi a la meva oficina, a fi i efecte de fer tornar als homosexuals del seu mal camí on estan immersos i ser heterosexuals" oferint-li aquest servei al jove agredit (sic).

El Servei de Policia d'Irlanda del Nord han confirmat que ells han estat investigant el cas, arrel d'una queixa per les esmentades declaracions per si hi ha delicte. Andrew Muir, vicepresident del Grup pels drets de Gais i Lesbianes a County Down, va denunciar a Mrs. Robinson a la policia pels seus comentaris homòfobs.

Carol English, Membre del Sindicat professional 'Unite' i membre del Col·legi de Capellans/es de la Salut (CHCC- College of Health Care Chaplains), ha expressat el seu malestar als comentaris ultratjants de Robinson contra els membres del Sindicat –sector de la Salut- : "Els nostres membres/ treballadors homosexuals, estan treballant per a oferir un servei de qualitat i de primer nivell a l'NHS (Servei Nacional de Salut del Regne Unit) i els seus pacients i clients han estat ofesos i ultratjats per això." ... "Una recent enquesta entre els Capellans/es de la Salut Anglicà a Anglaterra mostra que el 20% estan en una relació del mateix-sexe actualment".

Mrs. Robinson, no s'ha retractant de les seves declaracions i es reafirma en elles ja que, segons ella: "estic defenent la Paraula de Déu i aquesta, diu d'estimar als pecadors no al pecat (sic) així com els assassinis poden ser perdonats, també ho poden ser els homosexuals". En unes declaracions a BBC News. Ja anteriorment s'havia caracteritzat pels seus atacs al Col·lectiu LG, on comparava l'homosexualitat amb l'abús de menors com a actes vils. Pertany a un grup fonamentalista cristià.Informació compilada, extreta i traduïda per: Àngel Llorent (President ACGIL) membre d' 'UNITE',' College of Health Care Chaplains'. ACGIL treballa contra les teràpies reparatives i en fa pedagogia juntament amb "Beyong ex-gay".


Descarregar arxiu: arxiu word article
Vincles relacionats

Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart