ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Notícies > Detall notícia

Detall notícia

« tornar a notícies

ACGiL amb el PrideBarcelona'09

 
fe i sexualitat? amb tota normalitat
Plegats, sota un mateix simbol!

30/04/2009 -

ACGiL està organitzant conjuntament amb les associacions i entitats que conformen PrideBarcelona’09, de tres d'activitats per commemorar el dia de l'Orgull i el fets de Stonewall Inn ara fa 40 anys un 28 de juny de 1969 a Nov York.

Aquestes són:

Dia 15 de juny: Ens endinsarem una mica en el fets de Stonewall ara fa 40 anys i intentarem veure de quina forma aquells fets varen influenciar a la comunitat gai-lésbica de les hores i en la nostra. No cal esmentar molt sobre en Jordi Lozano (Jordi Petit) i la seva trajectòria en la defensa i la lluita vers els DDHH en el Col·lectiu i la seva gran visió quant el món gai-lèsbic.

Dia 27 de juny: XX Jornada anual: 'Espiritualitat LGTB'  Taula rodona i xerrada quant a la forma l'expressió de la nostra espiritualitat en les confessions cristianes.

Dia 29 de juny: Pregària i Eucaristia en commemoració dels lluitadors i lluitadores per els drets de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals arreu i Compartir de la Taula de la Reconciliació plegats.

Les activitats estaran degudament anunciades en l'hora i lloc. Feu un lloc a l'agenda!

Vincles relacionats

pujar
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart