ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Reflexions

Reflexions

Cristians i homosexuals? naturalment!

Els cristians i cristianes homosexuals tenen els mateixos drets i els mateixos deures que tothom. Quin és el seu lloc dins l'Esglesia?

Reflexions per temes

Opinions elaborades en assemblees que tracten temes d'interès general que ens afecten especialment: la família, la sexualitat humana, la parella, la fe...

Declaracions i Documents d'adhesió

Podreu trobar aquells documents els quals ACGIL d'una forma o una altre ha donat o dóna recolzament. També podreu trobar aquells que tenen un especial interés quant a la natura d'ACGIL.

CRISTIANISME I TEORIA DE GÈNERE

Articles sobre gènere, per contrarrestar la propaganda negativa d'algunes esglésies

Catolicisme i homosexualitat: guia de bones pràctiques

Com hem d'afrontar els cristians el fenomen de l'homosexualitat dins la nostra comunitat? En aquest apartat aportem pistes extretes tant de la Bíblia com de Concilis de l'Església Catòlica.

Educació

Si ets mestre/a, al teu centre pot haver-hi persones que se senten atretes afectivament i sexual per persones del seu mateix gènere. Són homosexuals: gais o lesbianes. Els teus alumnes/les teves alumnes poden estar entre elles.

Protestantisme i Homosexualitat

Cristians Homosexuals: Una contradicció? Una complementarietat? Un camí de realització? ... Una reflexió a la llum de la Bíblia.

Pregària per al matí

Fou escrita per en Joan Calví

La mala mare pèrfida

Article sobre les conclusions de la reunió del Sínode de BIsbes.
Associació Cristiana de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart