ACGIL - Associació Cristiana de Gais i Lesbianes

L’ACGIL és un espai de trobada i de llibertat per a tots els cristians gais i les cristianes lesbianes que volen compartir les seves vivències, viure naturalment la seva fe i la seva homosexualitat, i així realitzar un creixement personal.
Subscriu-te a les notícies
Home > Sobre l'ACGIL

Sobre l'ACGIL

Presentació

L'ACGIL és una referència i un testimoniatge viu a la nostra societat, d'una realitat que s'ha de normalitzar, la dels cristians i de les cristianes que estimen persones del seu mateix sexe.

Ideari i objectius

Busquem la conciliació del Poble de Déu i lluitem perquè cada cristià/ana pugui viure de forma plena i natural la seva fe i la seva homosexualitat, a la societat i a l'àmbit eclesial.

Benvingut/da a l'ACGIL

Disposem d'un servei d'acollida que funciona cada dilluns, de les 7 fins a les 8 del vespre. Podràs fer-les totes les preguntes necessàries per tal d'aclarir els teus dubtes.

Què fem?

Oferir un espai de trobada, compartir la fe, normalitzar i eixamplar horitzons. Organitzem sopars, dinàmiques de grup, sortides de cap de setmana, eucaristies, pregàries ecumèniques, tallers de teologia, jornades de debat...

Els Estatuts de Vilanova 2001

2012 FACEBOOK i TWITTER

Contactar

L'adreça de la nostra seu, telèfon, correu electrònic i un formulari de contacte per fer-nos arribar les teves impressions, dubtes o comentaris

Fes-te'n soci

Com tot projecte, ACGIL necessita d’ajuts, subvencions i quotes dels seus socis. Si veus que t’agradaria col·laborar amb nosaltres d’aquesta forma entra en aquesta secció.
Associació CRISTIANA de Gais i Lesbianes - C. Verdaguer i Callís, 10, 08003 - Barcelona - info@acgil.org
Disseny i programació: Clickart